ייעוץ ומידע

ההחלטה מה ללמוד אינה קלה! בכדי לסייע לך לקבל את ההחלטה המתאימה ביותר עבורך, אנו מציעים לך מגוון אפשרויות לבחירתך:

יועצים אקדמים | ייעוץ אישי | מידע נוסף | פניות לאגף רישום ומינהל תלמידים

יועצים אקדמים

ניתן לפנות ישירות ליועצים האקדמיים בכל יחידות האוניברסיטה בשאלות הקשורות למהות הלימודים ולנושאים אקדמיים (לא מינהליים ולא תנאי קבלה).

ייעוץ אישי

• בדקאנט הסטודנטים ניתן לקבל ייעוץ אישי בתשלום בבחירת מסלול לימודים, הכולל גם מבחנים (מבחני יכולת, שאלוני נטיות אישיות ומבחני אישיות)

מידע נוסף

בספריית המידע של המרכז לייעוץ לימודי תוכל למצוא מידע על עולם המקצועות: תיאורי מקצועות ותחומי לימוד, מידע על אפשרויות לימוד בארץ ועוד... השירות כרוך בתשלום

תוכל לקבל מושג על תחומי לימוד שונים, כמו גם על שילוב טכנולוגיה מתקדמות בהוראה בקורסים לדוגמא בוירטואל טאו ובקורסים המצולמים בשרת הווידאו של האוניברסיטה

בצד התחתון השמאלי של דפי האתר מופיעה אפליקציית "הבועה". יש לכם שאלה? הקליקו על "הבועה", הקלידו את שאלתכם במנוע החיפוש של האפליקציה וקבלו תשובה אוטומאטית וממוקדת מתוך מאגר התשובות הנמצאות במערכת. לא קיבלתם תשובה לשאלה שחיפשתם? תוכלו להעביר את השאלה לנציג "כל האוניברסית"א" ולקבל תשובה למייל האישי תוך 24 שעות.

פניות ל"כל האוניברסית"א" - מוקד הפניות של אגף רישום ומינהל תלמידים

דואר אלקטרוני: הדרך המומלצת ביותר שתבטיח לך את זמן הקצר ביותר ותאפשר לנו לחזור אליך בהקדם האפשרי.im@tau.ac.il- נא לציין מספר טלפון נייד או נייח שאליו נוכל לחזור אליך.
תיבת דואר ייעודית לפניות בנושא שכר לימוד: tuition@tauex.tau.ac.il

מוקד פניות בטלפון 03-6405550 עומד לרשותך בימים א' עד ה' בין השעות 09:00 עד 19:00

שעות הקבלה במשרדי אגף רישום ומינהל תלמידים

• תואר ראשון: בימים א' עד ה' בין השעות 12:00-09:00, ובימי ג' 08:00-16:00
  • תואר שני:    בימים א' עד ה' בין השעות 12:00-09:00, ובימי ג' 08:00-16:00

אנחנו כאן לרשותך ולשירותך – נא עדכן אותנו בנושאים שבהם לא קבלת מענה מתאים.

Tel Aviv University makes every effort to respect copyright. If you own copyright to the content contained
here and / or the use of such content is in your opinion infringing, Contact us as soon as possible >>